1. A „Ünnepelj velünk” JÁTÉK IDŐTARTAMA

A játék 2020. október 20-án 00:00:00 órakor kezdődik és 2020. december 15-e, 23:59:59 óráig tart. A nyereményjáték időtartama alatt napi, heti és fődíj sorsolások lesznek. Naponta 3, összesen 225 db ajándék Vitaking D-vitamin csepp (10ml) + Vitaking Shaker csomag sorsolás lesz. A játék ideje alatt hetente kisorsolunk 3db Vitaking Vitamin csomagot és 3 db Faith In Nature ajándékcsomagot. (a heti sorsolások nyereményei lejjebb)

A játék végén, december 16-án kerülnek sorsolásra a fődíjak, 3 db  2 szeményes wellness utalvány. A fődíj sorsoláson az összes érvényes beérkezett regisztrált sorsjegy részt vesz A napi sorsolások időpontja mindig a következő nap, a péntek, szombat, vasárnapi, valamint az ünnepnapi sorsolások a következő munkanapon 10 órakor esedékesek. A heti nyeremények sorsolásai hétfőnként 10 órakor esedékesek. Minden sorsolás algoritmus segítségével történik, ez biztosítja a véletlenszerűséget, és egyidejűleg kizárja a visszaélés lehetőségét. A sorsolás helyszíne – a Vitaking Kft 8200 Veszprém, Lőszergyári út 5.

2. A „VITAKING Ünnepelj velünk” JÁTÉK SZERVEZŐJE A VITAKING KFT, 1063 BUDAPEST, SZÍV U. 33

Adószám: 13076281-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-985921) a játékszabályzatban, továbbiakban - Szervező.

3. A „VITAKING Ünnepelj velünk” JÁTÉK NYEREMÉNYEI

3.1. „VITAKING Ünnepelj velünk” – Fődíj: 3 db 60.000 Ft értékű wellness utalvány

Sorsolás: 2020.12.16.

3.2. „Ünnepelj velünk” további díjak

A „Ünnepelj velünk” nyereményjátékban további nyeremények is kisorsolásra kerülnek:

 • 36 db Vitaking vitamin csomag, melyekből hetente 3 db kerül kisorsolásra, melyeket a szervező ajánlott fel. (egy csomag tartalma: 1 db C-1000mg (30), 1 db Mega 1 multivitamin (30), 1 db Epres D3-vitamin rágótabletta (90))
 • 36 db Faith In Nature ajándékcsomag, melyekből hetente 3 db kerül kisorsolásra, melyeket a Vesta Internacional Kft ajánlott fel. (a csomag tartalma 1 db Levendulás Sampon + 1 db Levendulás tusfürdő)
 • 225 db Vitaking D-vitamincsepp (10ml) + Vitaking Shaker csomag, melyekből naponta 3 db kerül kisorsolásra, melyeket a szervező ajánlott fel.
 • Valamint a kaparós sorsjegyek közül minden tizedik azonnal nyer (három egyforma szimbólumnál) így azonnal kiderül, hogy a lekapart kupon nyert-e vagy sem az azonnali 30 db-os C-vitamin nyereményjátékban.

Hogyan lehet részt venni a sorsolásokon?

 • 1 regisztrációval a napi sorsoláson vehet részt >>> Naponta 3db D-vitamin csepp + Vitaking Shaker csomagot terméket sorsolunk ki.
 • 2 regisztrációval a heti sorsoláson is részt vehet >>>  Heti 3db Vitaking vitamin csomagot és heti 3 db Faith In Nature csomagot sorsolunk ki.
 • 3 regisztrációval a fődíj sorsoláson is részt vehet >>> A játék végén 3 db, egyenként 60.000 Ft értékű wellness utalványt sorsolunk ki.

A tárgynyeremények értéke készpénzre vagy egyéb szolgáltatásra nem váltható át.

4. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS REGISZTRÁCIÓ

Az „Ünnepelj velünk” nyereményjátékban csak és kizárólag a 18. életévüket betöltött magyar állampolgárok vehetnek részt. A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy a résztvevő a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt:

 • a szervező valamelyik hivatalos Vitaking Egészségpont partnerénél egy eredeti Vitaking® márkájú terméket vásárol
 • a játékos rendelkezzen a vásárláskor kapott nyugtával  vagy számlával, valamint online vásárlás esetén a számlaszámmal
 • önkéntesen, minden kényszerítő hatástól mentesen regisztrálnak a nyereményjátékra a unnep.vitaking.hu honlapon
 • a Nyereményjáték megkezdése előtt, és a Nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat érvénytelennek tekintjük.

Kiemelten fontos, hogy a nyereményjátékban a játékos csak akkor jogosult nyereményére, ha a regisztráció alatt a kért összes adatát (név, postacím, email, telefonszám,kuponkód) pontosan és hiánytalanul adta meg, valamint ha a nyeremény átvételéig megőrizte a játékban való jogos részvételét, a vásárlást igazoló nyugtát, vagy online vásárlás esetén a számlát. A nyugta elvesztése esetén csak a regisztrációt nem tudjuk elfogadni! A nyeremény más személyre nem ruházható át, csak személyesen a regisztrált nyugta/számlatulajdonos veheti át. A regisztrációval egy időben a felhasználó elfogadja a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot is. Tudomásul veszi és elfogadja, hogy a regisztráció során megadott email címre a Szervező és a játékban hivatalos partnerei, a későbbiekben hírleveleket, reklámanyagokat, ajánlatokat küldhet. A nyereményjátékban való részvételhez a fenti kritériumok együttes teljesülése szükséges. A regisztráció ingyenes.

A regisztrációval egy időben a résztvevők hozzájárulnak, hogy a sorsolás után, nyerés esetén a Szervező promóciós oldalán nevüket és fényképüket feltűntesse.

Továbbá a Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a fődíj nyertesének fotóját és nevét (legalább keresztnevét) a tömegtájékoztatási médiában, és egyéb promóciós reklámcélokat szolgáló rádió, fotó és videó anyagokban. A résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a fődíj átadásakor róluk készített hang- illetve videófelvételt és fényképeket a Vitaking Kft. díjmentesen felhasználja.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy minden jelenlegi és jövőben szervezett játékából kizárja azt a Játékost, aki a Játék során bizonyítottan a Játék internet oldalának feltörésével, robot, vagy spam program használatával, vagy egyéb más csalásra lehetőséget adó módon kíván előnyhöz jutni.

5. Az „Ünnepelj velünk” NYEREMÉNYJÁTÉK PONTOS SORSOLÁSI DÁTUMAI ÉS AZ ADOTT DÁTUMHOZ KÖTHETŐ NYEREMÉNYEK

Dátumok:

A napi D-vitamin csepp + Vitaking shaker nyeremények sorsolása 2020. október 2-től naponta 10.00-kor, pénteki, szombati, és a vasárnapi, illetve ünnepnapi nyertes sorsolása a következő munkanapon történik.

Heti nyeremények, valamint a fődíj a felsorolt napokon 10.00-kor kerülnek kisorsolásra, összesen 36 db Vitaking Vitamin csomag, 36 db Faith In Nauture ajándékcsomag és 3 db Wellness utalvány.

1. sorsolás - 2020.10.05. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

2. sorsolás – 2020.10.12. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

3. sorsolás – 2020.10.19. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

4. sorsolás - 2020.10.26. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

5. sorsolás - 2020.11.02. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

6. sorsolás - 2020.11.09. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

7. sorsolás - 2020.11.16. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

8. sorsolás - 2020.11.23. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

9. sorsolás - 2020.11.30. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

10. sorsolás -2020.12.07. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

11. sorsolás - 2020.12.14. (hétfő)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag

12. sorsolás - 2020.12.16. (szerda)

 • 3 db Vitaking vitamin csomag és 3 db Faith In Nature ajándékcsomag
 • 3 db Wellness utalvány

6. A NYERTES KIVÁLASZTÁSA

A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerülnek kisorsolásra. A Szervező a nyertest a sorsolást követően értesíti a nyereményről, és a nyeremény átvételének részleteiről.

A Szervező a nyertest nyereményéről e-mailben értesíti, amennyiben a résztvevő telefonszámát is megadta a regisztrációkor, abban az esetben telefonon is értesíti.

Nem vállal felelősséget a Szervező abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező 30 napon belül nem tudja értesíteni a nyertest, és ebből kifolyólag nem lát rá esélyt, hogy a nyereményt átadhassa, vagy a nyertes nem tudja igazolni magát a nyugtával, illetve a számlával, akkor pótnyertes kerül kisorsolásra az adott nyeremény tekintetében.

A Nyertes csak és kizárólag abban az esetben jogosult a nyereményére, ha a regisztrációkor minden kért adatot (név, postacím, e-mail, telefonszám, kuponkód) pontosan adott meg, és ha ezzel egy időben a vásárlást igazoló nyugtát, vagy számlát is fel tudja mutatni.

A Nyertesek terméknyereményeiket a sorsolást követő 2 hónapban vehetik át abban az üzletben, ahol vásárolták a termékeket. A Nyertesek a nyereményüket előzetes egyeztetés után, személyesen vehetik át a Vitaking EgészségPont üzletekben.

A nyereményhez tartozó adó- illetve járulékfizetési kötelezettséget a Szervező rendezi.

A JÁTÉKBAN NEM VEHETNEK RÉSZT:

1. A Szervezők és Közreműködők vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói;

2. Szervezők és Közreműködők megbízásából a Nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói;

3. Akit a Szervezők vagy Közreműködők a Nyereményjátékból jelen Nyereményjáték-szabályzat megsértése miatt kizártak.

2020.09.18. VITAKING KFT.